Devices & Accessories
Rote-Bete-Hummus
Prep. 10 min
Total 50 min
4 Portionen
Ingredients
-
Petersilie abgezupft3 Stängel
-
Wasser700 g
-
Salz2 TL
-
Rote Bete, roh mit Schale250 g
-
Knoblauchzehen2
-
Kichererbsen (425 g)1 Dose
-
Tahin40 g
-
Zitronensaft20 g
-
Olivenöl40 g
-
Cayenne-Pfeffer2 Prisen
-
Kreuzkümmel, gemahlen1 TL
Difficulty
easy
Nutrition per 1 Portion
Sodium
1544 mg
Protein
9 g
Calories
1169 kJ /
279 kcal
Fat
18 g
Fibre
7.8 g
Saturated Fat
2 g
Carbohydrates
25 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
ESSEN & TRINKEN 4/2017
45 Recipes
Germany
Germany
You might also like...
Kürbis-Kichererbsen-Hummus
1 h 15 min
Bärlauch-Hummus
15 min
Hummus
10 min
Möhren-rote-Linsen-Hummus
25 min
Möhren-Hummus
50 min
Grüne Erbsen-Hummus
20 min
Rote-Bete-Cashew-Mus mit Meerrettich
10 min
Avocado-Bohnen-Hummus
10 min
Hummus von Rote Bete
15 min
Grüner Hummus
10 min
Gemüse-Hummus
10 min
Paprika-Hummus
10 min