Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 2 pizzichi di pepe
- ½ cucchiaino di sale
- 70 g di gamberi di media grandezza, sgusciati, lessati
- 70 g di panna (min. 30% di grassi) fresca
- 90 g di ketchup
- 1 cucchiaino di salsa Worcestershire
- 40 g di Cognac
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 979 kJ / 234 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Carbohydrates
- 2.1 g
- Fat
- 23.3 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Uova ripiene di prosciutto
15min
Sfoglie di mais con quenelle di baccalà e acciughe
1j 30 menit
Gamberi in salsa cocktail
10 min
Mousse all'avocado
15min
Crostini integrali con lardo, mele e pancetta
50 menit
Mousse speziata
10 min
Champignon ripieni con gamberi su crema di curcuma
50 menit
Crocchette di gamberoni
10h
Tartare di baccalà e salmone con salsa di soia ai tre pepi
30 min
Salsa tonnata
20 min
Mazzancolle su salsa yogurt e pomodorini confit
2j 10 menit
Salsa tartara
10 min