Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Bignè
- 150 g di acqua
- 50 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al salmone
- 80 g di salmone affumicato a fette
- 350 g di latte
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di farina tipo 00
- 30 g di burro
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 895 kJ / 214 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Carbohydrates
- 16.7 g
- Fat
- 12.4 g
- Fibre
- 0.4 g
In Collections
Alternative recipes
Gamberi in salsa cocktail
10 Min
Bignè con tre mousse
2 Std.
Mousse di salmone su tartine di segale
15 Min
Bignè alla crema di funghi e speck
1h 35 min
Flan al salmone affumicato
45 min
Cestini con crema di lenticchie e cotechino
3 Std.
Bignè al ripieno di gamberetti
1 Std. 20 Min
Cheesecake in vasetto al caprino e curry con gamberi
10hod.
Bignè a sorpresa
2 Std.
Girelle al gorgonzola e mortadella
8h
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20 min
Bigné al Gorgonzola ricoperti di cioccolato
1 godz. 25 min