Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Bignè
- 150 g di acqua
- 50 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al salmone
- 80 g di salmone affumicato a fette
- 350 g di latte
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di farina tipo 00
- 30 g di burro
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 895 kJ / 214 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Carbohydrates
- 16.7 g
- Fat
- 12.4 g
- Fibre
- 0.4 g
In Collections
Alternative recipes
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2h
Rotoli di tacchino al Gorgonzola
1h 5 min
Flan di funghi porcini
1h
Bignè alla crema di funghi e speck
1h 35 min
Bignè a sorpresa
2h
Bignè con tre mousse
2h
Girelle al gorgonzola e mortadella
8 Std.
Girelle alle erbe con bresaola
8 Std.
Cheesecake integrale alla robiola e salmone
9 godz.
Medaglioni con riduzione ai mirtilli e balsamico
40min
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40min
Mini fior di cheesecake
2 godz. 15 min