Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta
- 100 g di farina
- 200 g di semola di grano duro
- 2 uova
- 2 tuorli
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di acqua
Ripieno
- 30 g di burro
- 200 g di spinaci in foglia surgelati
- 300 g di ricotta fresca
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 500 g di acqua
- 50 g di burro fuso
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di pepe
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2703 kJ / 646 kcal
- Protein
- 26.2 g
- Carbohydrates
- 61.8 g
- Fat
- 34.4 g
- Fibre
- 2.7 g
In Collections
Alternative recipes
Paccheri ripieni di carciofi gratinati
1h 10min
Cannelloni mozzarella e prosciutto
1h 15min
Cannelloni al radicchio rosso e taleggio
1h 35min
Pasta brisée
10 Min
Zucchero vanigliato
72 Std.
Erbazzone reggiano
2 Std.
Insalata russa
1h
Cannelloni spinaci e ricotta
1 Std. 30 Min
Sformato di verdure
1h 35min
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Coni di bresaola e caprino con salsa di rucola
30min
Rose di salamino con sfoglia aromatizzata
1h