Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta
- 100 g di farina
- 200 g di semola di grano duro
- 2 uova
- 2 tuorli
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di acqua
Ripieno
- 30 g di burro
- 200 g di spinaci in foglia surgelati
- 300 g di ricotta fresca
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 500 g di acqua
- 50 g di burro fuso
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di pepe
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2703 kJ / 646 kcal
- Protein
- 26.2 g
- Carbohydrates
- 61.8 g
- Fat
- 34.4 g
- Fibre
- 2.7 g
In Collections
Alternative recipes
Cannelloni spinaci e ricotta
1 Std. 30 Min
Lasagne al forno
2 godz. 30 min
Quiche Lorraine
45 Min
Cannelloni al radicchio rosso e taleggio
1h 35min
Bavarese alle nocciole
7h
Frittatine agli spinaci ripiene
45 Min
Girelle alle erbe con bresaola
8 Std.
Gnocchi verdi alla romana
1小时 20 分钟
Salsa al cioccolato
20 Min
Torta salata multistrato
3 Std. 30 Min
Cestino di brisèe con taccole e sgombri
1 Std. 30 Min
Sformato di verdure
1h 35min