![Girandole di magro Girandole di magro](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FCC150F2-AB8B-4CD6-B9D6-0994DE151483/Derivates/F4C60D3F-3EC5-4A91-B08C-4DEECE5FA256.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta
- 100 g di farina
- 200 g di semola di grano duro
- 2 uova
- 2 tuorli
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di acqua
Ripieno
- 30 g di burro
- 200 g di spinaci in foglia surgelati
- 300 g di ricotta fresca
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 500 g di acqua
- 50 g di burro fuso
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di pepe
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2703 kJ / 646 kcal
- Protein
- 26.2 g
- Carbohydrates
- 61.8 g
- Fat
- 34.4 g
- Fibre
- 2.7 g
In Collections
Alternative recipes
Verdure ripiene
1 godz. 20 min
Muffin salati
1 godz.
Cannelloni spinaci e ricotta
1 Std. 30 Min
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Rosette al radicchio
2 Std.
Indivia belga gratinata
1 godz. 20 min
Crespelle prosciutto e mozzarella
1 Std. 30 Min
Crêpes ai funghi
1 Std. 50 Min
Chicche di carote all'erba cipollina
1 godz. 20 min
Malfatti bergamaschi
40min
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2 Std.
Gnocchi di polenta
25 min