Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta
- 100 g di farina
- 200 g di semola di grano duro
- 2 uova
- 2 tuorli
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di acqua
Ripieno
- 30 g di burro
- 200 g di spinaci in foglia surgelati
- 300 g di ricotta fresca
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 500 g di acqua
- 50 g di burro fuso
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di pepe
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2703 kJ / 646 kcal
- Protein
- 26.2 g
- Carbohydrates
- 61.8 g
- Fat
- 34.4 g
- Fibre
- 2.7 g
In Collections
Alternative recipes
Gnocchi verdi alla romana
1h 20 min
Pasta brisée
10 min
Salatini würstel ed Emmental
1h
Verdure ripiene
1h 20 min
Cannelloni spinaci e ricotta
1h 30min
Gnocchi alla romana
1h 15 min
Gnocchi di patate
1h 30min
Malfatti bergamaschi
40min
Cannelloni mozzarella e prosciutto
1h 15 min
Mini tortini alla pizzaiola
55min
Girelle alle erbe con bresaola
8h
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
1h 40min