Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g di olio di semi di arachidi
- 200 g di tonno in scatola in olio di oliva, ben sgocciolato
- 3 acciughe fresche
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, dissalati
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
- 3 tuorli a temperatura ambiente
- Nutrition
- per 4 porzioni
- Calories
- 8078 kJ / 1931 kcal
- Protein
- 60.2 g
- Carbohydrates
- 0.6 g
- Fat
- 187.5 g
- Fibre
- 0.1 g
In Collections
Alternative recipes
Vitello tonnato
25h 30min
Salsa verde "Bagnet"
15 min
Zabaione
15 min
Fonduta
8h 20min
Bagna cauda
35min
Polenta
1h
Vitello tonnato rivisitato (TM6)
5h
Polenta con fonduta di formaggi
1sa 15 dk
Gnocchi alla romana
1sa 15 dk
Vitello tonnato (per 2 persone)
5óra 35p
Vitello tonnato
24h 45min
Vitello tonnato
2 godz. 45 min