Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g di olio di semi di arachidi
- 200 g di tonno in scatola in olio di oliva, ben sgocciolato
- 3 acciughe fresche
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, dissalati
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
- 3 tuorli a temperatura ambiente
- Nutrition
- per 4 porzioni
- Calories
- 8078 kJ / 1931 kcal
- Protein
- 60.2 g
- Carbohydrates
- 0.6 g
- Fat
- 187.5 g
- Fibre
- 0.1 g
In Collections
Alternative recipes
Vitello tonnato
24h 45min
Antipasto piemontese
25min
Vitello tonnato (per 2 persone)
5 Std. 35 Min
Vitello tonnato
2u. 45min
Polenta
1小时
Zabaione
15 Min
Gnocchi alla romana
1小时 15 分钟
Vitello tonnato
25h 30min
Roastbeef
55min
Lingua sottovuoto con salsa verde
16h 30min
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Bagna cauda
35min