Salsa verde "Bagnet"
TM5 TM6

Salsa verde "Bagnet"

4.7 (199 ratings)

Ingredients

  • 40 g di mollica di pane bianco
  • 30 g di aceto di vino bianco
  • 70 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 2 filetti di acciughe sotto sale, diliscate e dissalate
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 tuorlo sodo a metà
  • 10 g di capperi sotto sale, dissalati
  • 1 pizzico di sale
  • 180 g di olio extravergine di oliva

Nutrition
per 6 porzioni
Calories
7792 kJ / 1862 kcal
Protein
17.1 g
Carbohydrates
27.3 g
Fat
187.2 g
Fibre
5 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes