Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Birnenkompott
- 150 g Weißwein
- 70 g Zucker
- 1 Vanilleschote, längs aufgeschnitten
- 1 Zimtstange
- 1 Zitrone
- 2 Birnen, geschält (ca. 300 g), in mundgerechten Stücken
Soufflé
- 4 Eier
- 1 Prise Salz
- 60 g Zucker und mehr zum Ausstreuen
- 160 g Spekulatius
- 80 g Butter, weich, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 1 EL Mehl
- ¾ TL Backpulver
- 500 g Wasser
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1379 kJ / 330 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 36 g
- Fat
- 17 g
- Fibre
- 1.5 g
In Collections
Alternative recipes
Schokoladenmousse
3h 20 min
Schokoladetarte | Himbeer | Ginger
6h 20min
Maronisuppe mit Pilztascherl
40 min
Lebkuchenparfait
8 Std. 15 Min
Maronencremesuppe
30 min
Himbeer-Rotwein-Slush
8 Std. 20 Min
Schafskäseterrine mit Kürbiskernpesto
1h 20 min
Geeiste Zimt-Mousse
5h
Zimtmousse
5 Std. 40 Min
Kürbismousse mit Baconcrumble
1h 45 min
Walnusssoufflé
1h 15 min
Lebkuchenmousse
1h 15 min