Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g Rinderfilet (4 Filets à 150 g)
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 30 g Öl
- 100 g Maronen, gegart, geschält
- 100 g Champignons
- 20 g Schalotten
- 3 Zweige Thymian, abgezupft
- 50 g Schinkenspeck, gewürfelt
- 1 EL Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 Scheiben Blätterteig (à 75 g), aufgetaut
- 1 Ei, verquirlt
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 3132 kJ / 748 kcal
- Protein
- 43 g
- Carbohydrates
- 45 g
- Fat
- 43 g
- Fibre
- 4.8 g
In Collections
Alternative recipes
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1h
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 min
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40 min
Filet Wellington
1 Std. 45 Min
Steinbutt-Curry-Schiffchen mit Basmatireis (Indien)
50 min
Quiche Lorraine
50 min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2h 20 min
Kürbismousse mit Baconcrumble
1 Std. 45 Min
Nougat Crème Brûlée | Banane
7sa 35 dk
Basilikum-Nocken-Auflauf
1h
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1 godz. 20 min
Pfannkuchenröllchen mit Lachs auf Spinat
1h