Schiacciata fiorentina

Schiacciata fiorentina

4.2 91 ratings
Prep. 15 min
Total 50 min
8 porzioni

Ingredients

  • arancia, preferibilmente biologica la scorza (senza la parte bianca) e il succo
    1
  • di zucchero
    150 g
  • di olio di arachidi
    100 g
  • di latte intero
    100 g
  • uova
    2
  • di farina + q.b.
    300 g
  • di zafferano in polvere
    1 bustina
  • di lievito in polvere per dolci
    1 bustina
  • di sale
    1 pizzico
  • burro q.b.
  • zucchero a velo q.b.
  • vin santo

Nutrition per 1 porzione

Calories 390 kcal / 1632 kJ
Protein 6.8 g
Fat 15.6 g
Carbohydrates 55.6 g
Fibre 1.2 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30-day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

Sign up for free More information


You might also like...