Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g Petersilie, abgezupft
- Wasser zum Kochen
- 3 Knoblauchzehen
- 2 rote Chilischoten, frisch, entkernt, in Stücken
- 100 g Olivenöl
- 3 Prisen Salz und etwas mehr zum Kochen
- 400 g Spaghettini
- 32 Garnelen, roh, geschält, TK (à ca. 15 g), aufgetaut, ohne Kopf und Schale
- 5 Prisen Pfeffer
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2918 kJ / 696 kcal
- Protein
- 35 g
- Carbohydrates
- 73 g
- Fat
- 27 g
In Collections
Alternative recipes
Pasta mit Tintenfisch
40min
Garnelencurry
35min
Farfalle-Salat mit Garnelen und Erbsen
40min
Tagliatelle aglio e olio mit Hackbällchen und Garnelen
1u.
Zitronenlinguine mit Scampi
35min
Tintenfischringe aglio e olio
1u. 20min
Linguine mit Garnelen
35min
Pasta mit Garnelen-Pfeffer-Sauce
30 Min
Linguine mit Krabben und Garnelen
25min
Spaghetti mit Garnelen und Paprika-Gurken-Ragout
50 Min
Garnelen Aglio e Olio
20min
Gnocchi mit Kräutergarnelen
30 Min