Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3 EL Olivenöl
- 4 Frühlingszwiebeln (120 g), in feinen Ringen
- 600 g Erbsen, TK
- 800 g Gemüsefond
- 200 g Sahne
- 1 Zitrone, Bio, 1 Streifen Schale (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- ½ TL Salz
- ¼ TL Chiliflocken
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1068 kJ / 255 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 6 g
- Fat
- 23 g
In Collections
Alternative recipes
Blumenkohlsuppe
40min
Erbsensuppe mit Kürbiskernpesto
30 min
Erbsen-Cremesuppe
40min
Kohlrabi-Cremesuppe
35min
Blumenkohl-Cremesuppe
30 min
Rahmsuppe von grünen Erbsen mit Serranochips
30 min
Kartoffel-Senf-Cremesuppe mit Setzei
45 min
Erbsencremesuppe
30 min
Erbsencremesuppe
40min
Möhrencremesuppe mit Räucherforelle
30 min
Kohlrabi-Cremesuppe mit Räucherlachs
40min
Möhrencremesuppe mit Pestocreme und Pinienkernen
50min