Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Apfel, entkernt, geviertelt
- 20 g Zitronensaft
- 100 g Kartoffeln, in Stücken
- 800 g Porree, davon 100 g in feinen Ringen (3 mm) und 700 g in breiten Ringen (1 cm)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL Salz
- 2 Lorbeerblätter
- 5 Prisen Muskat
- 500 g Wasser
- 500 g Milch
- 200 g Stremellachs
- 3 Prisen Piment d'Espelette
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1318 kJ / 315 kcal
- Protein
- 21 g
- Carbohydrates
- 23 g
- Fat
- 13 g
In Collections
Alternative recipes
Mangoldcremesuppe
30 min
Polenta Lauchsuppe mit Kernöl
20 min
Porree-Meerrettich-Cremesuppe
50 Min
Apfel-Karotten-Suppe schnell gemacht
20 min
Zucchinisuppe mit Minze
35 min
Wirsing-Käse-Suppe
45 Min
Blumenkohlsuppe
40 min
Möhrensuppe mit Ingwer
50 Min
Rote-Bete-Rotkohl-Suppe
55 min
Wirsingcremesuppe mit Weißwein
45 Min
Brokkoli-Apfel-Suppe
30 min
Rosenkohl-Kartoffel-Suppe
45 Min