Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g Datteln, entsteint
- 700 g Rotkohl, in Stücken
- 10 g Essig
- 20 g Öl
- 100 g Orangensaft
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 2 Orangen, filetiert
- 2 Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen (ca. 5 mm)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 943 kJ / 225 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 34 g
- Fat
- 5 g
- Fibre
- 8.4 g
In Collections
Alternative recipes
Fenchelsalat mit geröstetem Sesam
20 Min
Asiatischer Möhrensalat
10 Min
Knollensellerie-Orangen-Salat mit geröstetem Sesam
10 Min
Fenchel-Apfel-Salat
10 Min
Fenchel-Orangen-Salat
10 Min
Chicoréesalat mit Orangen und Joghurt-Schnittlauchdressing
15 Min
Rotkohl-Birnen-Salat mit Walnüssen
10 Min
Spitzkohl-Slaw mit Datteln und Cashewkernen
10 Min
Rote-Bete-Salat mit Äpfeln und Nüssen
10 Min
Rote-Bete-Apfel-Salat
15 Min
Rotkohlsalat mit Feigen und Gorgonzola
10 Min
Rotkohl-Mango-Salat mit Koriander und Erdnüssen
10 Min