Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Brandteig
- 140 g Wasser
- 140 g Milch
- 120 g Butter, weich, in Stücken
- 2 TL Zucker
- 1 Prise Salz
- 210 g Mehl
- 4 Eier
Füllung
- 100 g Blaubeeren, TK, aufgetaut und abgetropft
- 100 g Vollmilch-Schokolade, in Stücken
- 300 g Mascarpone
- 50 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 300 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 2 Pck. Sahnesteif
Guss und Fertigstellung
- 50 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 50 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 30 g Butter, in Stücken
- 1 EL Honig
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 759 kJ / 181 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 14 g
- Fibre
- 0.7 g
In Collections
Alternative recipes
Brandteig
2 Std.
Osterlamm mit Mohnfüllung
2 Std.
Früchtekuchen-Torte
7 godz.
Asia-Nudeln mit Pute und Pflaumensauce
2 Std.
Küken-Macarons
26hod.
Pflaumen-Plunder-Teilchen
2 Std.
Schoko-Sahne-Schichttorte
2 godz. 15 min
Pummelhummeltorte
5 Std.
Charlotte Russe
3 Std.
Piroschki mit Möhren-Füllung
4 godz. 10 min
St. Petersburg - Joschiki
2 godz. 55 min
Watruschki
1 Std. 40 Min