Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Tortenböden
- 5 Eier
- 250 g Zucker
- 2 Prisen Salz
- 250 g Milch
- 250 g Öl
- 400 g Mehl
- 1 Pck. Backpulver
Pistazien- und Schokoladencreme
- 50 g Pistazien, ungesalzen, geschält, enthäutet
- 200 g weiße Schokolade, in Stücken
- 240 g Schokoladen-Getränkepulver, weiß (z. B. von Caotina)
- 1000 g Sahne
- 50 g Granatapfelkerne
Fertigstellung
- 15 g Pistazien, gehackt, zum Bestreuen
- 20 g Schokoladenraspeln, weiß, zum Bestreuen
- Nutrition
- per 1 Stücke
- Calories
- 2823 kJ / 674 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 57 g
- Fat
- 45 g
- Fibre
- 2.4 g
In Collections
Alternative recipes
Weihnachtliche Opernschnitte
1 godz. 50 min
Schoko-Mocca-Sahne-Torte
4h 30min
Himbeer-Nuss-Hochzeitstorte mit Karamelldripping
48 Std.
Nuss-Karamell-Creme-Torte
12 godz.
Triple-Kokos-Brownies
4 Std.
Kokos-Passionsfrucht-Torte
48 Std.
Schoko-Haselnuss-Tarte
1h 30min
Zitronen-Baiser-Torte
2 godz. 10 min
Karamell-Popcorn-Torte
3h 30min
Kokostorte
7 Std. 30 Min
Schoko-Nougat-Torte mit Kinder Schoko-Bons®
5 Std.
Schokoladen-Frischkäse-Torte
3h