Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 EL Rosinen
- 4 EL Rum
- 100 g Zucker und 2 EL zum Karamellisieren
- 3 TL Vanillezucker
- 8 Eier (Größe M)
- ½ TL Salz
- 250 g Milch
- 200 g Weizenmehl, glatt
- 3 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 2 EL Butterschmalz
- 2 EL Rapsöl
- 2 EL Butter
- Staubzucker, zum Bestreuen
- Kompott nach Wunsch
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1933 kJ / 461 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 53 g
- Fat
- 19 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Schneenockerl
30min
Kaiserschmarrn
35min
Milchreis mit Brombeer-Schokoladensauce
1 Std.
Topfenknödel mit Marillenröster
1h 20min
Erdäpfel-Vogerlsalat mit Speck
40min
Spaghetti mit Gemüse-Sugo und Fleischbällchen
1h 10min
Indianer mit Schlagobers
2 godz. 15 min
Marillenknödel
1h 15min
Topfenstrudel
2 godz. 10 min
Apfelstrudel
1h 20min
Sachertorte
1h 30min
Kaiserschmarren mit Apfelmus
1h 20min