Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Palatschinkenteig
- 90 g Milch
- 50 g Weizenmehl, glatt
- 1 Ei (Größe M)
- 2 Prisen Salz
Fülle für Frittatenrouladen
- 50 g Zwiebeln, geviertelt
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Butter
- 100 g Faschiertes (vom Rind)
- 1 Ei (Größe M)
- ¼ TL Salz
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Majoran, getrocknet
Frittatenzubereitung
- 1 - 2 EL Sonnenblumenöl, zum Backen
- 500 g Wasser
- ½ TL Salz
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 998 kJ / 238 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 17 g
- Saturated Fat
- 6 g
- Fibre
- 0.8 g
- Sodium
- 575 mg
Alternative recipes
Schupfnudeln mit Salbeibröseln und Topfen
1h
Gebackene Apfelringe mit Zimtzucker
45min
Erdäpfelsuppe mit Speck-Zwiebeln
55 Min
Käsenockerl "Tricolore"
50 Min
Eierschöberl
1h
Grießnockerl
30min
Leberreis
35min
Zwetschkenknödel mit Butterbröseln
1h
Leberknödel
55 Min
Butternockerl
40min
Kärntner Kasnudeln
1 Std. 45 Min
Nockerl / Spätzle
20min