Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Palatschinkenteig
- 90 g Milch
- 50 g Weizenmehl, glatt
- 1 Ei (Größe M)
- 2 Prisen Salz
Fülle für Frittatenrouladen
- 50 g Zwiebeln, geviertelt
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Butter
- 100 g Faschiertes (vom Rind)
- 1 Ei (Größe M)
- ¼ TL Salz
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Majoran, getrocknet
Frittatenzubereitung
- 1 - 2 EL Sonnenblumenöl, zum Backen
- 500 g Wasser
- ½ TL Salz
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 998 kJ / 238 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 17 g
- Saturated Fat
- 6 g
- Fibre
- 0.8 g
- Sodium
- 575 mg
Alternative recipes
Eierschöberl
1 Std.
Gebackene Speckknödel
50min
Gebackene Apfelringe mit Zimtzucker
45min
Grammelknödel
1 Std. 30 Min
Schinkenrollen mit französischem Salat
1h 40min
Topfenpalatschinken
1 Std. 30 Min
Gefüllte Palatschinken mit Schnittlauchsauce
1h 45min
Topfenmäuse
1 Std.
Palatschinken mit Schoko-Mandel-Fülle
35min
Powidltascherl
1 Std. 10 Min
Grießnockerl
30min
Nockerl / Spätzle
20 Min