Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema chantilly
- 130 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 500 g di panna (min. 30% di grassi)
Terminare la preparazione
- 500 g di frutti rossi misti freschi
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 545 kJ / 130 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 8.9 g
- Fat
- 9.3 g
In Collections
Alternative recipes
Crema chantilly
35 Min
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 Min
Profiteroles
2h
Bignè alla crema di funghi e speck
1 Std. 35 Min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25min
Cannoli alla crema Chantilly
1 Std. 5 Min
Glassa al burro
10 Min
Ganache al cioccolato bianco
12u. 20min
Devil's food cake (Torta del Diavolo)
5h
Torta del cardinale
3 Std. 30 Min
Bignè menta e cioccolato
4h
Dacquoise ai lamponi
3u.