Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Teig
- 10 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 220 g Wasser
- 1 TL Zucker
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 400 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Olivenöl
- 170 g Gouda (z.B. Chili-Gouda), in Stücken
- 60 g Schinken, gekocht, in Stücken
- 60 g Salami, in Stücken
- 60 g Champignons aus der Dose, abgetropft
- 80 g Ajvar (siehe Tipp)
- 1 TL Basilikum, getrocknet
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 582 kJ / 139 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 16 g
- Fat
- 6 g
- Fibre
- 0.9 g
Alternative recipes
Mini-Burger
3h
Pizzaschnecken
1 godz. 20 min
Calzone mit Tomaten, Käse und Schinken
2h 50min
Mozzarella-Salami-Happen
1 godz. 45 min
Speckfalten
2 godz. 20 min
Mini-Zupf-Pizzen
1 godz. 45 min
Schnelle Minipizzen
1 godz. 20 min
Burger-Muffins
1 Std. 40 Min
Frischkäse-Tomaten-Schnecken
2h 10min
Schoko-Hörnchen
35min
Calzone mit Schinken, Salami und Champignons
1 Std. 40 Min
Würstchen im Schlafrock
2 Std.