Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Blätterteig
- 170 g Butter, kalt
- 210 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 140 g Wasser, kalt
- ½ TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 50 g Brötchen vom Vortag, in Stücken
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Hackfleisch, gemischt
- 30 g Tomatenmark
- 20 g Butter
- 1 Ei
- ½ TL Senf
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 20 g Sonnenblumenkerne
- 1 Eigelb
- 1 EL Milch
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1153 kJ / 276 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 16 g
- Fat
- 19 g
- Fibre
- 0.9 g
Alternative recipes
Hackfleisch-Pfannkuchen
1 godz. 10 min
Überbackene Hackbällchen
1h 15 min
Empanadas
50 min
Mediterraner Hähnchen-Pie
50 min
Ei-Schinken-Muffins
1 godz.
Lasagne Bolognese
2h 30min
Spinat-Pfannkuchen-Torte
1h 15 min
Empanadas mit Huhn
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Hackfleisch-Pita
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Hähnchentarte
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Calzone mit Tomaten, Käse und Schinken
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Gefülltes Fladenbrot
1sa 40 dk