Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g getrocknete Steinpilze
- 1 Bund Blattpetersilie, ohne Stiele
- 1 Schalotte
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Olivenöl
- 350 g Pilze (z.B. Champignons, Seitlinge, gemischte Waldpilze), in Scheiben
- 2 Tomaten, gewürfelt
- 100 g Wasser
-
1
Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
or 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - ½ - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 50 g Weißwein
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 305 kJ / 73 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 5 g
- Fibre
- 4.6 g
Alternative recipes
Spaghetti mit Pilz-Bolognese
1 godz.
Tagliatelle mit Pilzen
1 godz.
Spinatspätzle mit Champignonsauce
1h 30min
Spaghetti mit Gemüse-Sahnesauce
25min
Steinpilzragout mit Semmelnocken
1 godz.
Pilz-Sahne-Sauce
30 min
Bucatini mit Auberginen und Steinpilzen
1h 10min
Gemüsesauce
35min
Pilzfrikadellen
25min
Nudeln mit Pilz-Sahne-Sauce
50min
Pilzrahmsauce
20min
Pilz-Wein-Cremesauce
30 min