Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Kartoffeln, in Stücken
- 100 g Blumenkohl, in Stücken
- 30 g Butter
- 300 g Milch
- 120 g Wasser
- ¾ TL Thymianblättchen, frisch
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1131 kJ / 270 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 15 g
- Fat
- 18 g
- Fibre
- 4.4 g
In Collections
Alternative recipes
Porreecremesuppe mit Dill und Schafskäse
30 Min
Kohlrabisuppe
30 Min
Polenta Lauchsuppe mit Kernöl
20 Min
Spinatsuppe mit Gorgonzolacreme
35 Min
Rotes Zwiebelcremesüppchen
30 Min
Frühlingszwiebel-Porree-Cremesuppe
40 Min
Sellerie-Kartoffel-Suppe mit Kräuterklößchen
1 Std.
Apfel-Karotten-Suppe schnell gemacht
20 Min
Spinatsuppe mit Wildreis
45 Min
Radieschensuppe
25 Min
Blumenkohlsuppe
40 Min
Blumenkohl-Cremesuppe
30 Min