Devices & Accessories
Tomatenquark
Prep. 10 min
Total 10 min
4 Portionen
Ingredients
-
Tomaten halbiert250 g
-
Schnittlauch in Röllchen1 Bund
-
Magerquark250 g
-
Mineralwasser50 g
-
Salz1 TL
-
Cayenne-Pfeffer, gemahlen½ TL
-
flüssiger Süßstoff1 Spritzer
Difficulty
easy
Nutrition per 1 Portion
Protein
9 g
Calories
242 kJ /
58 kcal
Fat
0 g
Fibre
1 g
Carbohydrates
4 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Leicht & lecker
82 Recipes
Germany
Germany
Leicht & lecker
82 Recipes
Austria
Austria
You might also like...
Frischkäse-Paprika-Dip
10 min
Frischkäse-Senf-Creme
10 min
Frischkäse-Kräuter-Dip
10 min
Basilikum-Joghurt-Dressing
5 min
Gurkensauce
10 min
Käse-Dill-Aufstrich
5 min
Quark-Ei-Aufstrich
10 min
Zucchini-Möhren-Rohkost mit Käse
15 min
Frühlingsquark zum Brot
10 min
Gemüsesticks mit zweierlei leichten Dips
30 min
Italian Sauce
30 min
Honig-Senf-Dip
5 min