Devices & Accessories
Frühlingsquark zum Brot
Prep. 10 min
Total 10 min
4 Portionen
Ingredients
-
Radieschen ohne Blätter60 g
-
Apfel50 g
-
Magerquark250 g
-
Kräutersalz1 TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Schnittlauch in Röllchen½ Bund
-
Mineralwasser50 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 Portion
Protein
8 g
Calories
226 kJ /
54 kcal
Fat
0 g
Fibre
0.6 g
Carbohydrates
4 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Leicht & lecker
82 Recipes
Germany
Germany
Leicht & lecker
82 Recipes
Austria
Austria
You might also like...
Basilikum-Joghurt-Dressing
5 min
Radieschen-Zaziki
10 min
Frischkäse-Senf-Creme
10 min
Erdbeer-Quark-Dessert
15 min
Tomatenquark
10 min
Bunter Salat
25 min
Gurkensauce
10 min
Kräuterfrischkäse
5 min
Radieschensalat
10 min
Gemüsesticks mit zweierlei leichten Dips
30 min
Kräuterfrischkäse
5 min
Joghurt "Balance"
3 godz.