![Pollo al curry Pollo al curry](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/16F8E5AA-0D5B-465D-B9D2-DD51F94E54D7/Derivates/1d5ace6a-d96d-49b5-b3db-212e5164c998.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g di anacardi, tostati, non salati
- ½ cucchiaino di semi di coriandolo
- 1 cucchiaino di curcuma, in polvere
- 600 g di filetti di petto di pollo, a pezzi (1 cm)
- 2 cucchiaio di olio di arachidi
- 1 cucchiaio di salsa di soia
- 1 cucchiaio di salsa Sambal oelek
- 80 g di cipolla, tagliata a metà
- 1 spicchio di aglio
- 2 gambi di citronella, fresca, (lemongrass), senza estremità, a pezzi
- 2 peperoncini rossi piccanti freschi, privati dei semi, a pezzi
- 10 g di zenzero fresco, sbucciata, a pezzi
- ½ cucchiaino zucchero
- 500 g di latte di cocco
- 50 g di acqua
- 2 foglie fresche di kaffir lime, schiacciate
- ½ cucchiaino di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2340 kJ / 559 kcal
- Protein
- 40 g
- Carbohydrates
- 14 g
- Fat
- 38 g
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