Compatible versions
Salsa allo yogurt di soia e sciroppo d'agave (vegan)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g di anacardi non salati
- 250 g di yogurt di soia bianco, non dolcificato
- 10 g di cocco disidratato grattugiato
- 30 - 40 g di sciroppo di agave
- Nutrition
- per 1 Ricetta completa
- Calories
- 2410 kJ / 576 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Carbohydrates
- 71.9 g
- Fat
- 24.5 g
- Fibre
- 1.3 g
In Collections
Alternative recipes
Maionese vegana
15 Min
Mousse al cioccolato (vegan)
2 Std. 15 Min
Salsa dip di formaggio vegano
40 Min
Biscotti pepati con melassa
1 Std.
Dessert di tapioca e frutti di bosco (senza glutine)
25min
Tiramisù Vegan
3 Std. 20 Min
Torta con semi di papavero
4 godz. 30 min
Girelle con spinaci e tofu (vegan)
8h
Burger vegan
5h
Veganaise - maionese vegana
15 Min
Bevanda di avena e datteri
20 Min
Formaggio vegano
6h 40min