Compatible versions
Salsa allo yogurt di soia e sciroppo d'agave (vegan)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g di anacardi non salati
- 250 g di yogurt di soia bianco, non dolcificato
- 10 g di cocco disidratato grattugiato
- 30 - 40 g di sciroppo di agave
- Nutrition
- per 1 Ricetta completa
- Calories
- 2410 kJ / 576 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Carbohydrates
- 71.9 g
- Fat
- 24.5 g
- Fibre
- 1.3 g
In Collections
Alternative recipes
Torta vegana arancia e cocco
1h 30min
Bastoncini di farina di ceci all'aglio
1h 10min
Crêpes (vegan)
1h
Hummus di fagioli neri con chips di mais
1h 30min
Gelato alla vaniglia (Bimby Friend)
10 Std. 30 Min
Salsa dip di formaggio vegano
40min
Smoothie ai semi di lino e caffè e biscotti al cioccolato
9 Std.
Ragù di tempeh
30min
Ragù alla soia (vegan)
40min
Trofie al pesto (vegan)
1h 30min
Biscotti al cocco (vegan - senza glutine)
40min
Croissant (vegan)
3u. 50min