Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio di oliva
- 400 g di peperoni rossi a strisce (5 mm)
- 230 g di funghi champignon a fettine (1 cm)
- 2 cucchiai di paprica, mediamente piccante
- 2 cucchiaini di sale
- 500 g di acqua
- 1 dado di pollo per brodo (per 0.5 l)
- 600 g di carne di pollo, senza pelle, disossata, a listarelle
- 50 g di cetriolini sott'aceto, tagliati in tre nel senso della lunghezza, a fettine (5 mm)
- 2 cucchiai di amido di mais (maizena)
- 3 cucchiai di acqua
- 100 g di panna acida
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1585 kJ / 377 kcal
- Protein
- 39 g
- Carbohydrates
- 14 g
- Fat
- 18 g
Alternative recipes
Manzo alla Stroganoff
45 Min
Zuppa Tom Kha Gai
35 Min
Pollo al curry
35 Min
Zuppa di noodle tailandese
35 Min
Pad thai con pollo
20 Min
Curry panang
45 Min
Butter chicken
50 Min
Piccata di pollo su ratatouille
40 Min
Café de Paris
30 Min
Zuppa di asparagi e aneto
25min
Fagottini di carne
3 Std.
Manzo alla Stroganoff
45 Min