Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Sfoglia
- 100 g di burro congelato, a pezzi
- farina tipo 00 q.b.
- 45 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
- 20 g di latte
- 1 cucchiaio di semi di sesamo
Ripieno
- 8 asparagi verdi a metà, per il senso della lunghezza
- 500 g di acqua
- ½ scalogno
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Terminare la preparazione
- 30 g di salsa di senape
- 8 fette di prosciutto crudo
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 610 kJ / 146 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Carbohydrates
- 8.6 g
- Fat
- 10.7 g
- Fibre
- 0.7 g
In Collections
Alternative recipes
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1 Std. 20 Min
Blinis con salmone
1 Std.
Blinis con burrata e scampi
1 Std.
Mini pasqualine
1 Std. 30 Min
Crostata di verdure provenzale
1 Std. 20 Min
Canapè frittatine di verdura
35min
Girelle alle erbe con bresaola
8h
Bignè con tre mousse
2h
Mousse di salmone su tartine di segale
15 Min
Crêpes alle zucchine
1 Std. 15 Min
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1 Std.
Crêpes al radicchio e carciofi
1 Std. 50 Min