Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g Mehl
- 230 - 250 g Wasser
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 40 g Öl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Prise Zucker
- 1 ½ TL Salz
- 1 - 2 Tomaten, in Scheiben (siehe Tipp)
- grobes Salz zum Bestreuen
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 992 kJ / 237 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 40 g
- Fat
- 5 g
- Fibre
- 2.6 g
Alternative recipes
Focaccia mit Rosmarin
2 godz. 30 min
Ciabatta
3 Std. 45 Min
Mini-Focacce Phantasie
2 godz. 5 min
Dinkel-Tomaten-Focaccia
1 godz. 40 min
Focaccia auf apulische Art
1 godz. 40 min
Focaccia mit Gewürzöl
4 Std. 15 Min
Pesto-Ähre
40min
Knusprige Focaccia
2 godz. 10 min
Focaccia mit Rosmarin
1h
Kräuter-Knoblauch-Focaccia
2h
Tomaten-Focaccia
2 godz. 10 min
Focaccia mit Kirschtomaten
2h 45 min