Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3 Knoblauchzehen
- 50 g Olivenöl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 EL gemischte Kräuter, getrocknet
- 370 g Wasser
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 1 TL Zucker
- 700 g Weizenmehl Type 550
- 1 - 1 ½ TL Salz
- 1 - 1 ½ TL grobes Meersalz zum Bestreuen
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 800 kJ / 191 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 32 g
- Fat
- 5 g
- Fibre
- 1.7 g
Alternative recipes
Ciabattabrötchen
1h 50min
Tomaten-Focaccia
2 Std. 10 Min
Focaccia mit Rosmarin
2 godz. 30 min
Focaccia mit Tomaten
40min
Focaccia mit Zwiebeln
2h 20min
Ciabatta
3h 45 min
Tortano mit Schinken und Taleggio
2h 15min
Knusprige Focaccia
2 Std. 10 Min
Focaccia mit Rosmarin
1 godz.
Garlic-Cheese-Bread
1h 35min
Focaccia auf apulische Art
1h 40min
Focaccia mit Kirschtomaten
2h 45min