![Broyé du Poitou Broyé du Poitou](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/58fbf631-f5ba-4955-8cfc-6fc15f7defe8/Derivates/720ffafa-f19f-45c6-bbc7-e1bfcdd29f22.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 1 pincée de sel
- 250 g de beurre, coupé en morceaux
- 500 g de farine de blé
- 1 jaune d'œuf, pour la dorure
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 3384 kJ / 807.3 kcal
- Protein
- 13.8 g
- Carbohydrates
- 99.8 g
- Fat
- 38.7 g
- Fibre
- 3.3 g
In Collections
Alternative recipes
Gâteau de semoule
2h 45min
Riz au lait
1 Std.
Œufs au lait
50 Min
Kouign-amann
2 Std. 15 Min
Gâteau basque à la confiture de cerises
50 Min
Sablés nantais
2 Std. 40 Min
Broyé du poitou
2h
Far breton aux pruneaux
2h
Bonbon choco-ramel à la fleur de sel de Guérande (Eric Guérin)
24 Std. 30 Min
Croustade aux pommes
50 Min
Gâteau nantais
1 Std.
Galette au beurre
1 Std.