Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Le biscuit et la garniture
- 4 œufs
- 120 g de sucre roux
- 10 g d'extrait de vanille
- 70 g de farine de blé
- 30 g de fécule de maïs
-
80
g de crème de cassis
or 80 g de sirop de cassis - 100 g d'eau
- 120 g de gelée de cassis
- quelques grains de cassis frais (optional)
Le nappage
- 125 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 160 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 924 kJ / 218 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Carbohydrates
- 38.5 g
- Fat
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Bûche royale
3h 50min
Bûche aux marrons
1h 40 min
Bûche pain d'épices, mousse clémentine
13h
Bûche tout chocolat
7 Std. 20 Min
Bûche aux épices façon tatin
1 Std. 15 Min
Décembre - Bûche choco caramel
50 Min
Bûche chocolat-orange
3 Std. 45 Min
Bûche soyeuse enneigée
4 godz. 35 min
Gâteau de Pâques
13h
Galette tout chocolat
1h 35min
Gâteau magique chocolat-caramel
5h
Galette au citron
1h 35min