Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g di spinaci in foglia surgelati
- 200 g di acqua
- 1 bustina di lievito di birra disidratato
- 1 cucchiaino colmo di zucchero
- 150 g di patata cotta
- 250 g di farina tipo 00
- 250 g di farina di semola di grano duro
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 35 g di pesto
- 10 g concentrato di pomodoro
- 30 g di passata di pomodoro
- Nutrition
- per 1 Ricetta completa
- Calories
- 11171 kJ / 2670 kcal
- Protein
- 63.8 g
- Carbohydrates
- 420.7 g
- Fat
- 81.3 g
- Fibre
- 18.5 g
In Collections
Alternative recipes
Pasta brisée
10 min
Sformato di verdure
1h 35min
Erbazzone reggiano
2h
Pasta sfoglia veloce
2h
Salsa al cioccolato
20 min
Frittelle di patate
45 Min
Briochele
6h
Passato di verdure, uova in cocotte e spinaci
1 Std.
Polpettone di carne ripieno di asparagi
1 Std. 10 Min
Cannelloni ripieni di carciofi in salsa al pomodoro
1h 35min
Pizza di patate alle verdure
2h
Besciamella veloce
15min