Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g di latte
- 20 g di lievito di birra fresco
- 130 g di zucchero
- 100 g di burro morbido a pezzi piccoli
- 3 tuorli
- 400 g di farina manitoba
- 1 pizzico di sale
- 80 g di crema gianduia
- 30 g di mandorle a bastoncini
- 20 g di zucchero a velo
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1929 kJ / 461 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Carbohydrates
- 65.4 g
- Fat
- 19.6 g
- Fibre
- 2.4 g
Alternative recipes
Torta di mais
1hod.
Biscotti zaeti
55 Min
Torta rovesciata alle pesche
1 godz. 5 min
Torta stracciatella
50 Min
Muffin all'amaretto
30 min
Torta greca al cioccolato e mandorle
50 Min
Torta Donizetti
1hod.
Focaccia dolce
45 min
Torta sprint di albicocche
45 min
Torta alla frutta
1hod.
Torta friabile ai frutti di bosco
2h 55min
Plumcake al caffè
45 min