![Fugassa veneta Fugassa veneta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1D1ACC2E-9DDD-4A01-9618-3B6387C25697/Derivates/17994448-25D9-4696-837A-624CD00E397D.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g di latte
- 20 g di lievito di birra fresco
- 130 g di zucchero
- 100 g di burro morbido a pezzi piccoli
- 3 tuorli
- 400 g di farina manitoba
- 1 pizzico di sale
- 80 g di crema gianduia
- 30 g di mandorle a bastoncini
- 20 g di zucchero a velo
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1929 kJ / 461 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Carbohydrates
- 65.4 g
- Fat
- 19.6 g
- Fibre
- 2.4 g
Alternative recipes
Treccia molisana pasquale
4h 30min
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7 Std.
Zaleti
1小时
Torta all'amaretto con crema
1h 5min
Strudel viennese scomposto
2 Std. 5 Min
Fritole veneziane
2ч. 40 мин.
Pinza
50min
Torta di mandorle e cioccolato
1h 30min
Pinza triestina
6h
Paciarella
1小时
Torta russa di Verona
2小时
Biscotti zaeti
55min