Compatible versions
Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 300 g di acqua
- 20 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 0 + q.b.
- 100 g di farina di castagne
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale (a piacere)
Ripieno
- 70 g di gherigli di noci
- 70 g di mandorle pelate
- 70 g di nocciole, sgusciate e spellate
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2259 kJ / 540 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Carbohydrates
- 67.9 g
- Fat
- 24.9 g
- Fibre
- 5.8 g
In Collections
Alternative recipes
Panone di Natale
2 Std. 30 Min
Pane al rosmarino
10h 55min
Nodini mediterranei
3h 50min
Corona bordolese
5h 20min
Panini alle erbe
3h 5 min
Pane multicereali
17h 30min
Pane con farina di mais
5 Std. 5 Min
Pane alle castagne
4 Std.
Treccia di grano duro alla salvia
5 Std.
Panini integrali alle erbe
4 Std. 45 Min
Treccia di grano saraceno alle noci
5h 10min
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4 Std. 20 Min