Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Levain
- 100 g de farine pour pizza
-
15
g de levure fraîche
or 1 ½ c. à café de levure sèche - 50 g eau
Pâte
- 80 g de noisettes émondées, décortiquées
- 60 g sucre
- 220 g de beurre, mou, en morceaux, et un peu pour le moule
- 100 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- 1 œuf
- 3 jaunes d'œufs
- 1 pincée de sel
- 250 g de farine
- 50 g de liqueur de cerise, par ex. Maraschino
Terminer la préparation
- 2 - 3 c. à soupe sucre glace
- 70 g miel
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1607 kJ / 384 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 35 g
- Fat
- 25 g
In Collections
Alternative recipes
Pâte brisée
2 godz. 5 min
Polenta tessinoise
45 Min
Bricelets
2 Std. 30 Min
Coquins de Linz
3 godz. 15 min
Barres au sésame
30 Min
Pâté uranais
1 Std. 50 Min
Strudel aux pommes et sauce vanille
1 godz. 20 min
Polenta
1 Std.
Crackers au fromage
2 Std. 30 Min
Amarettini
1 Std. 30 Min
Focaccia croustillante
2 Std. 10 Min
Escargots noix-cannelle
2 Std. 10 Min