Focaccia poires et gorgonzola
TM5 TM6

Focaccia poires et gorgonzola

(No ratings)

Ingredients

  • 40 g de beurre, mou, en morceaux
  • 350 g de poire Williams, avec la peau, épépinées et en dés (3 cm)
  • 200 g d'eau
  • 1 c. à café de sucre
  • 20 g de levure fraîche
    or 1 c. à café de levure sèche
  • 300 g de farine pour pizza
  • 200 g de farine de seigle
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 150 - 200 g de gorgonzola, émietté (3-4 cm)

Nutrition
per 1 portion
Calories
2004 kJ / 479 kcal
Protein
18 g
Carbohydrates
67 g
Fat
17 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes