Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Teig
- 2 Streifen Zitronenschale (à 1 x 4 cm), dünn abgeschält
- 100 g Zucker
- 125 g Butter, weich, in Stücken
- 2 Eier
- 140 g Mehl
- 1 Prise Salz
- 30 g Milch
- 1 TL Backpulver
Dekoration und Fertigstellung
- 200 g Doppelrahm-Frischkäse
- 4 Blätter Gelatine
- 75 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen
- 75 g Zucker
- 100 g gezuckerte Kondensmilch
- 200 g weiße Schokolade, in Stücken
- 2 TL Lebensmittelfarbe, flüssig, rot
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 652 kJ / 156 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 16 g
- Fat
- 9 g
- Fibre
- 0.2 g
Alternative recipes
Macarons mit weißer Himbeer-Ganache
2 Std. 30 Min
Haselnuss-Schokoladen-Torte
13h
Kokos-Passionsfrucht-Torte
48 Std.
Vanille-Schoko-Hochzeitstorte mit Karamelldripping
48 Std.
Triple Chocolate Cake
2 Std. 30 Min
Waldfrucht-Frischkäse-Torte
3h
Galaxy Cake
6 godz. 30 min
Pummelhummeltorte
5hod.
Erdbeer-Macarons
26 Std.
Vanilletorte mit Überraschungsfüllung
48 Std.
Petit fours
3h
Zitronen-Buttermilch-Torte
5hod.