Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Vol-au-vent
- 200 g di burro freddo a pezzi
- farina tipo 00 q.b.
- 90 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
- 1 tuorlo, leggermente sbattuto
Crema di latte
- 80 g di zucchero
- 300 g di latte intero
- 30 g di amido di mais (maizena)
Terminare la preparazione
- 30 amarene sciroppate
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 477 kJ / 114 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Carbohydrates
- 13.2 g
- Fat
- 6.2 g
- Fibre
- 0.2 g
In Collections
Alternative recipes
Fonduta
8h 20 min
Pastella per fritti
1hod.
Pasta sfoglia
3h 40min
Ravioli con ripieno di carne
1h 40min
Cannelloni al radicchio rosso e taleggio
1 godz. 35 min
Insalata capricciosa
30 min
Pannacotta di foie gras con composta di fichi e mele
3 Std.
Gnocchi alla romana miele, noci e gorgonzola
1hod.
Crocchette ai funghi porcini
2hod. 50min
Tortelloni prosciutto crudo e squacquerone
1hod. 30min
Pane pesto e pomodori
3h 55min
Cipolle ripiene di magro
1h 40min