Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 Porreestangen, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 60 g Butter, weich, in Stücken
- 800 g Geflügelfond
- ½ TL Salz
- 3 Prisen weißer Pfeffer
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 400 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 250 g Sahne
- 1 - 2 TL Zitronensaft
- 40 g Mandeln, gehobelt
- 1 Bund Schnittlauch, in Röllchen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2059 kJ / 492 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 23 g
- Fat
- 37 g
In Collections
Alternative recipes
Kartoffel-Porree-Suppe mit Fenchel und Shrimps
45 Min
Kürbissuppe mit Curry
35min
Rosenkohlcremesuppe
45 Min
Orientalische Blumenkohl-Cremesuppe
35min
Kartoffel-Blumenkohl-Suppe
40min
Kohlrabi-Kartoffel-Suppe
50 min
Blumenkohlcremesuppe mit Brokkoli
45 Min
Cremesuppe von Knollensellerie mit Chili
40min
Gartengemüse-Suppe mit Croûtons und Speck
50 min
Champignon-Porree-Cremesuppe
30min
Kartoffelcremesuppe
40min
Kartoffelcremesuppe mit Knoblauch-Kresse-Öl
45 Min