Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 8 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 100 g Porree, in Stücken
- 150 g Staudensellerie, in Stücken
- 150 g Möhren, in Stücken
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 6 EL Olivenöl
- 60 g Speckwürfel
- 200 g Berglinsen, getrocknet
- 400 g Rotwein
- 2 Lorbeerblätter
- Butterschmalz zum Braten
- 6 Salsiccia (à ca. 100 g)
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Geflügelbrühe (für 0,5 l) - 3 Zweige Thymian, abgezupft
- 4 Prisen Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 1 EL Balsamico, dunkel
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 3814 kJ / 911 kcal
- Protein
- 35 g
- Carbohydrates
- 37 g
- Fat
- 63 g
In Collections
Alternative recipes
Graupeneintopf mit Tafelspitz
1h
Kartoffel-Kürbis-Eintopf
1h 30 min
Linseneintopf mit Lyoner Wurst
1h
Tellerlinsen (Trockenprodukt) garen
12 Std. 40 Min
Linseneintopf mit Kürbis und Gans
1 Std. 10 Min
Grüne Minestrone
30 min
Italienischer Gemüsetopf
10h
Linseneintopf mit Spätzle
1h
Orientalischer Linseneintopf
35min
Spanischer Bohnentopf
1 Std. 10 Min
Italienisches Gulasch
2 godz.
Dreierlei Linsensüppchen
50min