Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g Butter, weich, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 350 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 120 g Kokosraspel
- 2 TL Backpulver
- 200 g weiße Schokolade, in Stücken
- 100 g Feinkristallzucker
- 2 TL Vanillezucker
- 5 Eier (Größe M), zimmerwarm
- 250 g Schlagobers
- 100 g Sauerrahm
- 2 Bananen, reif, in Stücken (2 cm)
- 5 - 10 Tropfen Rum-Aroma
- 1 Prise Salz
- 200 g Zartbitter-Kuvertüre, in Stücken
- 10 Schoko-Bananen (Mini), zum Dekorieren
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 2819 kJ / 674 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Carbohydrates
- 54 g
- Fat
- 47.1 g
- Saturated Fat
- 25.4 g
- Fibre
- 4.8 g
In Collections
Alternative recipes
Sonntagsgugelhupf
1 Std. 5 Min
Kirschen-Schokoladen-Kuchen
1 Std.
Schinkenfleckerl überbacken
1 Std. 10 Min
Erdbeer-Topfen-Strudel
3 Std. 5 Min
Zucchini-Nuss-Brownies
50 Min
Marillenkuchen
1 Std. 30 Min
Sacher-Gugls
1 Std. 30 Min
Schneller Zwetschkenkuchen vom Blech
45 Min
Ribiseltorte mit Schneehaube
1 Std. 10 Min
Schoko-Marmorgugelhupf
1hod. 40min
Schokomousse-Biskuitroulade
2 Std. 30 Min
Wiener Rehrücken
3 Std. 40 Min