Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g Butter, weich, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 350 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 120 g Kokosraspel
- 2 TL Backpulver
- 200 g weiße Schokolade, in Stücken
- 100 g Feinkristallzucker
- 2 TL Vanillezucker
- 5 Eier (Größe M), zimmerwarm
- 250 g Schlagobers
- 100 g Sauerrahm
- 2 Bananen, reif, in Stücken (2 cm)
- 5 - 10 Tropfen Rum-Aroma
- 1 Prise Salz
- 200 g Zartbitter-Kuvertüre, in Stücken
- 10 Schoko-Bananen (Mini), zum Dekorieren
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 2819 kJ / 674 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Carbohydrates
- 54 g
- Fat
- 47.1 g
- Saturated Fat
- 25.4 g
- Fibre
- 4.8 g
In Collections
Alternative recipes
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30 min
Joghurt-Beeren-Gugls mit Frischkäse-Topping
1h 30min
Sacher-Gugls
1h 30min
Fruchtiger Joghurt-Himbeer-Gugelhupf
1h 20min
Schoko-Marmorgugelhupf
1sa 40 dk
Schokomousse-Biskuitroulade
2h 30min
Schneller Zwetschkenkuchen vom Blech
45 min
Obstkuchen
1 godz.
Marillenkuchen
1 godz. 10 min
Kirschen-Schokoladen-Kuchen
1 godz.
Ribiseltorte mit Schneehaube
1 godz. 10 min
Omas Schokoladenobstkuchen
55 dk