Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g Wasser
- 2 Eier, abgewaschen
- 100 g Sonnenweizen (z.B. von Ebly)
- 20 g Öl
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or ¼ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) -
100
g rote Paprika, in Stücken
or 100 g Zucchini, in Stücken - 100 g Gurke, in Stücken
- 1 Schalotte
- 1 Knoblauchzehe, klein (optional)
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 20 g Balsamico, hell
- 1 TL Dijon-Senf
- 1 TL Agavendicksaft
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1492 kJ / 357 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 43 g
- Fat
- 14 g
- Fibre
- 4.8 g
In Collections
Alternative recipes
Lauwarmer Sonnenweizen-Salat
30 min
Blumenkohl-Kichererbsen-Salat
40 min
Lachs-Risoni-Bowl
50min
Gemüse-Puten-Tortillas
20 min
Mango-Kokos-Joghurt
10min
Pesto-Weizen-Salat
30 min
Bulgur-Kichererbsen-Salat
2 Std. 45 Min
Bunter Quinoasalat
50min
Vollkorn-Walnuss-Granola
1h 10min
Warmer mediterraner Gemüsesalat
30 min
Curry-Möhren-Nudelsalat
35 min
Chia-Pudding mit Magerquark und Himbeeren
3 Std. 15 Min