Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di polpa di zucca a pezzi
- 300 - 350 g di acqua
- 1 scalogno a pezzi
- 2 stecche di cannella
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 1 pizzico di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- cannella in polvere q.b.
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 397.2 kJ / 95 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Carbohydrates
- 10.5 g
- Fat
- 7.8 g
- Fibre
- 1.2 g
Alternative recipes
Crema di zucca e zenzero
35 Min
Crema di asparagi e curcuma
35 Min
Vellutata di zucca, arancia e mandorle
40 Min
Passato di carote e asparagi con mandorle
30 Min
Puré aromatico di zucca
40 Min
Vellutata di zucchine e zenzero
50 Min
Crema di carote e mandorle
40 Min
Crema di zucchine con dadolata di pomodori
40 Min
Crema di broccoli e porri
45 Min
Vellutata di carote e pomodori secchi
40 Min
Vellutata di zucca
30 Min
Crema di piselli
45 Min