Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di zucchine a tocchetti (2 cm circa)
- 100 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm circa)
- 400 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 80 g di Feta
- 4 foglie di menta fresca, lavate (optional)
- 80 g di pomodorini datterino a metà
- di olio extravergine di oliva, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 356 kJ / 85 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Carbohydrates
- 6.7 g
- Fat
- 4.3 g
- Fibre
- 2.4 g
In Collections
Alternative recipes
Vellutata di piselli
20 min
Vellutata fredda di zucchine, zafferano e ricotta
2 Std.
Vellutata di finocchi e zafferano
50 min
Vellutata di finocchi e carote
35 min
Vellutata di zucchine e zenzero
50 min
Vellutata di riciclo
50 min
Vellutata di piselli con polpettine di ricotta
55min
Vellutata di asparagi
45 min
Vellutata di cavolfiore
50 min
Crema di finocchi
35 min
Vellutata di zucca
30 min
Vellutata di carote
35 min