Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 15 g di zucchero
- 120 g di latte
- 5 g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 10 g di olio di semi di girasole
- 800 g di acqua
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 715 kJ / 171 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Carbohydrates
- 32 g
- Fat
- 2.6 g
- Fibre
- 0.9 g
Alternative recipes
Churros
40 Min
Pai Bao (pane asiatico)
5 Std. 30 Min
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1 godz. 35 min
Panini al vapore e bevanda a base di soia
1hod. 30min
Balep korkun
1hod. 30min
Mochi
40 Min
Pane Roti
1hod.
Panini al wasabi cotti a vapore
3h 30 min
Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)
2hod.
Bretzel (di Luca Montersino)
3 Std.
Baozi di maiale al vapore
2 Std. 10 Min
Ravioli cinesi
1hod.