Devices & Accessories
Ciabattine
Prep. 30 min
Total 3 h 30 min
4 pezzi
Ingredients
-
7 g di lievito di birra fresco
-
1620 g di acqua
-
5 g di zucchero
-
395 g di farina manitoba
-
260 g di farina tipo 00
-
12 g di sale
-
1 - 2 cucchiai di farina di semola
Difficulty
easy
Nutrition per 1 pezzo
Protein
18.7 g
Calories
2581 kJ /
671 kcal
Fat
3.9 g
Fibre
5.1 g
Carbohydrates
126.8 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
A casa con Bimby®
7 Recipes
Italy
Italy
Pane e pagnotte
15 Recipes
Italy
Italy
You might also like...
Focaccia alle olive (TM6)
2 Std.
Focaccia caprese
3 Std. 30 Min
Pane alla ricotta
3 Std.
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Mantovanine
2 Std. 45 Min
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Filoncini di semola
4 Std.
Focaccine morbide
3 Std. 30 Min
Panini all'olio
3 Std. 10 Min
Panini all'olio (TM6)
1 Std. 10 Min
Pane bianco
3 Std.
Rosette
5 Std. 20 Min