![Petits carrot cakes Petits carrot cakes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/250966.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de carotte, coupée en morceaux
- 2 œufs
- 80 g de sucre en poudre
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux et un peu pour les ramequins
- 100 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- ¼ c. à café de noix de muscade fraîchement râpée
- 40 g de cerneaux de noix
- 40 g de raisins secs
- 500 g d'eau
- glace à la vanille
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1330 kJ / 318 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 32 g
- Fat
- 19 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Carrot cake
1 Std. 30 Min
Barres de céréales
45 Min
Gâteau courge, pomme et flocons d'avoine
1 Std. 15 Min
Energy balls aux dattes
15 Min
Barres énergétiques aux cranberries et pistaches
20 Min
Muffins pomme butternut
1h 25min
Barres de céréales au quinoa
35 min
Carrot-cake
1 Std.
Gâteau noix de pécan-sirop d’érable
1 Std.
Cake au thé à la bergamote
1h 25min
Pumpkin banana bread
1h 25min
Cake au thé matcha
55 Min