Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g de levure boulangère fraîche émiettée
- 170 g de lait
- 110 g de sucre
- 400 g de farine, et un peu pour fariner
- 1 œuf
- 10 g de sel
- 80 g de beurre, coupé en dés
- 1 c. à café d'huile neutre
- 3 pommes (450 g)
- 80 g de cassonade
- 90 g de beurre
- 5 c. à café de cannelle en poudre
- 1 jaune d'œuf
- 50 g d'eau
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2187 kJ / 523 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 22 g
- Fat
- 71 g
In Collections
Alternative recipes
Pain brioché roulé cannelle et cranberries
3 Std. 20 Min
Julekake (brioche norvégienne)
2h 50min
Scones aux raisins et aux fruits secs
30min
Buns à la cannelle
3h 40 min
Kringle (Estonie)
2 Std. 40 Min
Gâteau aux quetsches
45min
Rouleaux à la cannelle
2h 15min
Gâteau courge, pomme et flocons d'avoine
1h 15min
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55min
Brioche tressée à la cannelle
3h
Streusel
2 Std.
Vanille Kipferl
35 Min