Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g de levure boulangère fraîche émiettée
- 170 g de lait
- 110 g de sucre
- 400 g de farine, et un peu pour fariner
- 1 œuf
- 10 g de sel
- 80 g de beurre, coupé en dés
- 1 c. à café d'huile neutre
- 3 pommes (450 g)
- 80 g de cassonade
- 90 g de beurre
- 5 c. à café de cannelle en poudre
- 1 jaune d'œuf
- 50 g d'eau
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2187 kJ / 523 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 22 g
- Fat
- 71 g
In Collections
Alternative recipes
Kouglof alsacien
4h 20min
Buns à la cannelle
3h 40min
Brioche tressée à la cannelle
3 Std.
Babka choco-noisettes
2 Std. 55 Min
Kringle (Estonie)
2 Std. 40 Min
Babka pistache et fleur d'oranger
4h 5 min
Pain brioché roulé cannelle et cranberries
3 Std. 20 Min
Brioche à la cannelle glacée
2 godz. 20 min
Buns à la cannelle
5 Std.
Babka chocolat-caramel
3 Std.
Tarte aux myrtilles
2 Std. 30 Min
Muffins gourmands aux myrtilles
35 min