Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di acqua
- 400 g di taccole
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pomodorini a metà
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaino di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 573 kJ / 137 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 8.5 g
- Fat
- 10.2 g
- Fibre
- 2.9 g
In Collections
Alternative recipes
Puntarelle alla romana
15 Min
Contorno di melanzane, cipolle e pomodori
35 min
Contorno di agretti
40 min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50 min
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55min
Insalata di taccole e ceci in vasetto
35 min
Asparagi a vapore in salsa verde
40 min
Catalogna con olive e capperi
50 min
Salamelle con le verze
1 godz. 5 min
Contorno di cavolo nero
20min
Contorno di finocchi con panure al timo
35 min
Contorno di verza
35 min